Over mij

Natuurlijk wilt u ook graag weten wie ik ben en waar ik voor sta als kraamverzorgende.

Ik ben Gabrielle Strijker, kraamverzorgende sinds 2003. Ik doe dit werk met veel plezier en enthousiasme. Het ondersteunen van jou en jouw gezin bij de komst van een eerste kindje of broertje/zusje vind ik altijd prachtig. Ik streef ernaar om jou en jouw gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen. Ik richt mij erop om zorg te bieden die het beste bij uw gezinsomstandigheden past, zodat alles gewoon z’n gangetje kan gaan zodra de baby er is.

Naast kraamverzorgende ben ik docente babymassage. Babymassage is ontspannend voor moeder en baby en versterkt de band tussen jullie. Ik vind het erg leuk om te doen en vind het gezellig om nog eens langs te komen na de kraamperiode. Babymassage kan vanaf week 6.

Zelf woon ik in het Drentse Tynaarlo. Ik hou van dieren, zo heb ik twee honden en een grijze roodstaart papegaai. Als je huisdieren in jouw gezin hebt krijgen deze ook zeker aandacht in uw kraamperiode. Verder hou ik ervan creatief bezig te zijn.

Ik ben gediplomeerd kraamverzorgster en volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Vanaf 2021 ben ik ook geslaagd als borstvoedingscoach.