Ervaringen

Dit zijn enkele berichten van gezinnen waar ik kraamzorg heb mogen verlenen. Onderaan de pagina kan je ook jouw ervaring insturen.

14 thoughts on “Ervaringen”

 1. Lieve Gabrielle,
  We kunnen je niet genoeg bedanken voor alle zorg, adviezen en liefde die je ons hebt gegeven. We zullen je enrom missen maar gelukkig zien we je snel weer voor de babymassage.
  Dikke knuffel,
  Esther

 2. Lieve Gabrielle,
  Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd met jou! Het was gezellig, ontspannen den je bent een super kraamhulp!
  Liefs, Jeannet

 3. Lieve Gabrielle,
  Super bedankt voor de goede en gezellige zorgen. Het was een hele fijne week en dik verwend. Nogmaals bedankt en hopen je nog vaak tegen te komen.
  Lirfs, Monica

 4. Lieve Gabrielle,
  Ontzettend bedankt voor de gezellige kraamweek! We hebben er allemaal weer van genoten. We waren heel blij dat jij er weer bij kon zijn. Je zult gemist worden.
  Veel liefs!

 5. Lieve Gabrielle,
  We willen je heel erg bedankt voor de super fijne kraamweek die je ons hebt gegeven. We hebben veel van je geleerd! Je hebt ons allemaal verwend en gaan je ontzettend missen. We zullen zeker contact houden. Hele dikke knuffel!

 6. Wij werden blij van jouw aanwezigheid, jouw ervaring en kennis hebben ons een heel eind geholpen. Bij de intake zei je “Het moet voor ons een ‘feestweek’ worden!” en dat is je gelukt! Super bedankt voor alles! Wij vonden het gezellig! Hoop dat jij hier net zo van geniet als wij van jou deze week.
  Veel liefs!

 7. Lieve Gabrielle,

  Voor de derde keer mochten we genieten van jouw aanwezigheid in onze kraamweek. Wat heb je ons hele gezin weer verwend en ontzien in alle huishoudelijke taken. Zo fijn om daar een week niet aan te hoeven denken. Ook je zorg voor de oudste twee kinderen was geweldig. We gaan jou en je heerlijk, tropische fruitborrels voor het hele gezin enorm missen! Tot gauw!

 8. Lieve Gabrielle, wat was het heerlijk hier in huis toen jij er was. Compleet ontzorgd is denk ik de beste beschrijving. Van fruitcocktails voor moeders tot badjes voor de baby en vergeet de koffie voor papa niet. Als er ooit een tweede komt hopen we dat jij ook weer van de partij kunt zijn!

 9. Lieve Gabrielle, jij hebt onze kraamweek echt tot een superfijne week gemaakt! Je was echt organisch onderdeel van ons gezin. Je hebt ons veel geleerd op een hele relaxte manier! Jij was echt de rots in de branding! En daarnaast werd ik elke dag door je verwend, fruitborrels, ontbijt, lunch, kopje thee en water tijdens het borstvoeden het was echt heel fijn met jou. En daarnaast je fantastische droge humor! Wij vonden het echt jammer om na een week weer afscheid te nemen. Gelukkig ben je nog terug gekomen voor de babymassage!
  Dikke knuffel van ons!

 10. Gabrielle is een rustige en zeer kundige kraamverzorgster. Met haar rust en droge humor weet ze een ieder snel op zijn of haar gemak te stellen! Ze geeft je zelfvertrouwen, met name voor de momenten dat ze er niet is. Alles bij elkaar hebben wij een geweldige kraamweek gehad waarin we enorm konden genieten van ons kleine wondertje! Dit kwam vooral dankzij Gabrielle! Bedankt!!

 11. Wat hebben wij een fijne start kunnen maken met ons eerste kindje met jouw hulp! Kundig en met veel tips en trucs heb je ons goed op weg geholpen. We vonden je rustige en relaxte aanpak erg fijn. Daarnaast vonden we het ook erg gezellig met je! Bij een volgend kindje hopen we je zeker weer terug te zien!

 12. Bedankt voor alle goede zorgen, de mooie herinneringen die we gemaakt hebben, het vertroetelen van de kindjes, de leuke en grappige momenten die we samen hebben mogen delen. We zijn jou heel dankbaar, dankje wel.

 13. Lieve Gabriëlle,
  Wat zijn wij blij dat wij via de verloskundige over jou hadden gehoord. Een afspraak gemaakt voor een intake en dat voelde meteen heel fijn en vertrouwd. In de kraamweek vloog de tijd voorbij. Zo lief en zorgzaam voor Loïs en haar papa en mama maar ook voor onze lieve hond Sady. Toen Loïs rond de 7 weken was nog een babymassage gehad van Gabriëlle, goed en duidelijk uitgelegd en na de massage sliep Loïs als een roosje. Wij hopen dat jij er bij een tweede kindje weer bij kan zijn!

 14. Lieve Gabrielle,

  Al eerder plaatsten we hier een bericht, toen je ons hielp bij onze derde. Nu ben je vandaag voor het laatst bij ons wezen kramen voor onze vierde. Wat bijzonder dat je bij allevier de bevallingen en kraamweek was!
  We gaan je enorm missen, wat was het weer fijn om ook deze keer ruim een week van je te mogen genieten!

  Heel veel liefs, Namens ons allezes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *